El Teatre Arniches celebra el 20 aniversari de la companyia Cia Maduixa amb l’espectacle familiar ‘Dot’

El Teatre Arniches celebra el 20 aniversari de la companyia Cia Maduixa amb l’espectacle familiar ‘Dot’

Amb esta representació, prevista per al dissabte 18 de maig, a les 18:30 hores, es tanca el cicle Som Menuts de la temporada 23/24

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta el dissabte 18 de maig, a les 18:30 hores, l’espectacle familiar Dot de la companyia valenciana Cia Maduixa que celebra així el seu 20 aniversari.

El cicle Som Menuts del Teatre Arniches, que oferix durant tota la temporada una selecció dels espectacles familiars més importants de l’exhibició nacional, acomiada així la temporada així 23/24.

La peça de dansa-teatre Dot, interpretada per Ezequiel Gil i Laia Sorribes, va ser reconeguda amb el Premi MAX 2015 al millor espectacle infantil i el Premi FETÉN al millor espectacle familiar.

Maduixa crea espectacles estimulants, màgics i divertits en els quals les arts escèniques dirigides als més xicotets han de provocar en ells un gran desig de jugar i experimentar. Per això, ells mateixos experimenten i juguen amb la dansa, música, arts plàstiques i les noves tecnologies. En el cas de Dot a través de la història de Laia, que s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que aparega en la seua gran paret blanca. Quan Dot arriba, els dos emprendran un viatge a través de la música i el color.

Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americana Sol Lewitt, transformaran una immensa paret blanca en un espai ple de color.

error: Content is protected !!