El Teatre Arniches d’Alacant arranca 2024 amb dansa i titelles per a tots els públics

L’espectacle de dansa Yarin planteja un cara a cara entre la cultura basca i la cultura flamenca, amb música en directe 

Tornen les sessions matinals de ‘Som Menuts’ amb el conte de fades per als més xicotets Mermelhada

El Teatre Arniches arranca la seua programació de 2024 amb una dansa i un espectacle per a tots els públics divendres, 12 de gener, amb Yarin, de Kukai Dantza, i el diumenge 14 amb les sessions matinals de ‘Som Menuts’ amb el conte de fades Mermelhada, d’El Retablo.

La delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, ha assenyalat que “ens encanta començar amb la dansa de Kukai, que ens planteja un diàleg entre la cultura basca i la cultura flamenca, i tornar a trobar-nos amb el públic familiar per a gaudir de Mermelhada, que és un espectacle deliciós per als més xicotets, amb l’original segell d’El Retablo”.

El divendres 12 de gener, a les 20.30 hores, la prestigiosa companyia basca Kukai Dantza presenta la trobada intercultural Yarin, en la qual el dantzari Jon Maya i el bailaor Andrés Marín, Premi Nacional de Dansa 2022 en la modalitat de Creació, acompanyats per la música en directe de Julen Achiary, es troben a partir d’un diàleg que mostra les seues diferències i el seu desig de compartir a través d’estes un camí en comú cap al futur.

El diumenge 14, en l’habitual sessió dominical de les 12.00 hores i dins de la programació familiar de ‘Som Menut’s, la companyia El Retablo oferix l’espectacle Mermelhada.

Amb Mermelhada, els xiquets i xiquetes a partir de 4 anys podran gaudir d’una història en la qual titelles, objectes i ombres es barregen amb encanteris, màgia i amistat per a mirar d’una altra manera els contes de fades.

Esta proposta està inclosa en la Campanya Escolar 2023-24 del Teatre Arniches, que continua la seua activitat i que oferirà el dilluns 15 de gener una sessió per a estudiants d’Educació Primària amb el seu aforament complet gràcies a l’èxit d’esta campanya de Cultura en el Teatre Arniches.

error: Content is protected !!