El Teatre Arniches d’Alacant oferix un musical sobre l’home elefant per a tota la família

El Teatre Arniches d’Alacant oferix un musical sobre l’home elefant per a tota la família

Merrick. El Musical ha sigut guardonat amb el Premi Escalante de teatre infantil i juvenil 2021 i una candidatura als Premis Max 2024

  • La representació tindrà lloc divendres, 7 de juny, a les 19:30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta en el Teatre Arniches d’Alacant l’espectacle de teatre musical Merrick. El Musical, el divendres 7 de juny, a les 19:30 hores.

Esta funció està emmarcada en el cicle de programació del cicle ‘I… per a tots’ del Teatre Arniches, que oferix espectacles per a tots els públics. En concret, la representació de Merrick. El Musical és en valencià i està recomanada per a xiquets a partir de 9 anys.

La companyia L’últim toc Teatre s’endinsa en la història de Joseph Merrick, conegut com ‘l’home elefant’ a causa de la malformació que patia.

L’espectacle ha sigut reconegut amb el Premi Escalante de teatre infantil i juvenil 2021 i la candidatura als Premis Max 2024 com a millor espectacle musical o líric.

Emili Chaqués, Aitana Munera, Juanfran Sáez, Laura Renard i Carles Sanchis són els protagonistes de Merrick. El Musical dirigit per Julio Martí Zahonero.

error: Content is protected !!