El Teatre Principal de Castelló acull la representació de ‘La madre’

El Teatre Principal de Castelló acull la representació de ‘La madre’

L’obra protagonitzada per Aitana Sánchez-Gijón està escrita pel reconegut dramaturg francés Florian Zeller

  • La representació, que forma part de l’abonament de primavera, tindrà lloc diumenge 2 de juny a les 19:00 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta en el Teatre Principal de Castelló La madre, del reconegut dramaturg francés i guanyador d’un oscar, Florian Zeller. La representació, per a la qual s’han exhaurit les entrades, està protagonitzada per Aitana Sánchez-Gijón i tindrà lloc diumenge 2 de juny a les 19:00 hores.

La peça teatral és una commovedora comèdia negra que qüestiona quins són els límits de la soledat, el buit i el seny. L’obra narra el dolor d’una mare que veu eixir els seus fills de la llar i troba la soledat en la seua pròpia casa.

L’obra ens presenta Anne, interpretada per Aitana Sánchez-Gijón, que ha construït la vida al voltant del seu fill Nicolás. Després de la seua marxa, Anne patix la síndrome del niu buit i descobrix el verdader vincle amb el seu marit.

La narració no és lineal i convida l’espectador a recórrer un laberint: el dels pensaments del personatge perdut de la mare.

El dramaturg Florian Zeller és un reconegut autor francés que ha obtingut nombrosos reconeixements i premis com un Óscar, en 2021, al millor guió adaptat per El padre.

La versió que es podrà veure en el Teatre Principal de Castelló està dirigida per Juan Carlos Fisher i interpretada per Aitana Sánchez-Gijón, Álex Villarán, Julia Roch i Juan Carlos Vellido.

Amb esta representació, el Teatre Principal de Castelló afronta la recta final de la programació de l’abonament cultural de primavera. L’última de les funcions inclosa en abonament tindrà lloc dissabte que ve 8 de juny amb l’obra Casares-Camus: Una història d’amor. La temporada finalitzarà el 25 de juny amb una de les semifinals del ‘Torneig de dramatúrgia’.

error: Content is protected !!