El Teatre Arniches ofereix l’espectacle ‘Cucaracha con paisaje de fondo’

El Teatre Arniches ofereix l’espectacle ‘Cucaracha con paisaje de fondo’

L’obra està reconeguda amb els Premis Max 2023 a millor espectacle revelació i millor autoria revelació per a Javier Ballesteros

  • La funció serà el divendres 31 de maig a les 20:30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta en el Teatre Arniches d’Alacant l’espectacle teatral Cucaracha con paisaje de fondo, de Mujer en Obras. La representació tindrà lloc el divendres 31 de maig, a les 20:30 hores.

Este espectacle va obtindre dos Premis Max 2023 a millor espectacle revelació i millor autoria revelació per a Javier Ballesteros. Aborda temes com el desig de ser mare, la continuïtat de l’espècie i l’extinció de l’ésser humà, entre altres.

Cucaracha con paisaje de fondo compta, a través de la tragèdia, la poesia i la comèdia de l’absurd la història d’un balneari perdut on les dones que no poden tindre fills prenen les aigües. Un lloc de mala mort dirigit per un doctor sense principis ni juraments.

El repartiment el componen María Jáimez, Virginia de la Cruz, Pablo Chaves, Matilde Gimeno, Laura Barceló i Eva Chocrón amb el segell de Mujer en Obras, que naix en 2016 com un projecte de creació col·lectiva que tria la dona com a origen i desencadenant de la ficció.

error: Content is protected !!