El Teatre Arniches presenta l’actuació del músic Xavi Sarrià dins del circuit Sonora de l’IVC

El Teatre Arniches presenta l’actuació del músic Xavi Sarrià dins del circuit Sonora de l’IVC

  • El músic oferirà a Alacant un dels concerts de la seua gira de comiat el dissabte 17 de febrer, a les 20.30 hores
  • Sonora programa 14 concerts de grups i solistes valencians de setembre a març a Guardamar del Segura, Geldo, Castelló de la Plana i Alacant
     

El Teatre Arniches d’Alacant presenta el dissabte 17 de febrer, a les 20.30 hores, un dels concerts de la gira de comiat de Xavi Sarrià, dins de la programació de Sonora, el circuit de la música valenciana que organitza l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Causa, que arriba a Alacant ja amb totes les localitats esgotades, recull una col·lecció d’èxits amb la qual demostra la capacitat innata de Xavi Sarrià per a escriure cançons redones que es convertixen en himnes.

Xavi Sarrià es presenta a l’Arniches al capdavant d’una poderosa banda elèctrica, amb la qual conjuga textures orgàniques i sintètiques per a portar la seua fórmula a l’actualitat: ecos de la tradició mediterrània i valenciana mesclats amb rock, ska i reggae.

Esta actuació forma part de la programació prevista per l’IVC dins del circuit musical Sonora per a este 2024. Després del concert d’esta finalitat de setmana a Alacant, les següents actuacions musicals d’esta edició són: Screaming Pillows, el 23 de febrer a l’Auditori de Castelló; Clara Andrés, el 28 de febrer al Museu de Belles Arts de Castelló; i Funkiwis i Jazzwoman, en una doble proposta al Paranimf de la Universitat d’Alacant, el pròxim 13 de març.

El circuit

El circuit Sonora porta per tota la Comunitat Valenciana grups i solistes que van resultar guanyadors o finalistes a l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format posat en marxa en les anteriors edicions i farà parada en quatre localitats, amb diferents concerts durant un mes en cada una.

Les capitals culturals valencianes 2023, Guardamar del Segura i Geldo, van acollir a final de setembre i octubre diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a jazzrock o cançó d’autor, amb un format de festival on en un sol dia es van succeir diferents espectacles.

Al gener i febrer, Sonora arriba a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori  i al Museu de Belles Arts, un espai que es va incorporar l’any passat a la programació de Sonora amb una bona acollida.

El circuit conclourà al març de nou a Alacant amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’esta tercera edició de Sonora són Nacho Casado, Smoking Souls, Dani Miquel, Noèlia Llorens ‘Titana’, Sedajazz, Screaming Pillows, Marala, Ciudad Jara, Identidade, Clara Andrés, Ales Cesarini, Xavi Sarrià, Funkiwis i Jazzwoman.

En esta edició, la imatge gràfica, que apel·la a la transició de l’hivern a la primavera representada per l’evolució d’unes flors, ha sigut dissenyada per l’estudi Sur+Sur, amb il·lustracions d’Àfrica Pitarch, i l’espot del circuit és de Tresdeu Media.

error: Content is protected !!