L’Auditori de Castelló presenta la fusió flamenca de Niño Josele

L’Auditori de Castelló presenta la fusió flamenca de Niño Josele

El prestigiós guitarrista presenta el seu disc Galaxias divendres 16 de febrer, a les 20.00 hores

  • El Museu de Belles Arts acull un concert del Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló, amb Victor Colomer com a convidat 
     

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura, presenta el divendres 16 febrer, a les 20.00 hores, en l’Auditori  de Castelló, el concert de Niño Josele.

El prestigiós guitarrista presenta Galaxias, l’àlbum que definix la carrera de Niño Josele, forjada amb llegendaris músics que han sigut els seus grans mestres: Bebo Valdés, Paco de Lucía, Enrique Morente, Bill Evans o Chick Corea, entre altres.

Eixes inspiracions procedents de galàxies diferents són les que han forjat el seu últim projecte, que inclou la col·laboració especial de llegendaris músics com Chick Corea i Rubén Blades.

L’exitosa trajectòria de Niño Josele l’ha dut a ser nominat als Grammy pels seus àlbums en diverses ocasions, la qual cosa ha donat lloc a una trajectòria en la qual destaca la seua creativitat com a compositor; una carrera caracteritzada, en part, per la fusió del flamenc amb altres estils com el jazz, la música clàssica o sons brasilers, llatins i africans.

El músic presenta a l’Auditori de Castelló un concert que explora experiències més enllà del flamenc, amb un repertori rítmic format per buleries, rumbes i verdiales que respira frescor, arrel i llibertat per a fusionar-se amb altres músiques sense perdre mai la seua tradició flamenca més arrelada.

Niño Josele estarà acompanyat dels músics José Heredia, piano i sintetitzador; José Manuel Ruiz ‘Bandolero’, percussions; Miquel Álvarez, baix elèctric; i del bailaor Nino de los Reyes.

El concert forma part del cicle ‘Un món de músiques’ que porta fins a l’Auditori de Castelló música d’orígens diferents per a mostrar la riquesa cultural. Les entrades tenen un preu de 10 euros i poden adquirir-se en taquilla i ací.

Improvisació al Museu de Belles Arts de Castelló

L’agenda cultural de la setmana oferix també a Castelló de la Plana un concert del Col·lectiu d’Improvisació de Castelló, amb la col·laboració del trombó Víctor Colomer, que tindrà lloc el dijous, 15 de febrer, a les 19.30 hores al Museu de Belles Arts de Castelló, dins del cicle ‘Free Impro al Museu’.

Resident a Barcelona, Víctor Colomer combina la seua activitat docent com a professor en el Taller de Músics i la de director de la Big Band de l’UJI amb l’activitat artística. Forma part de projectes musicals amb alguns dels músics més destacats del país, tant en l’escena jazzística com la d’improvisació lliure. Ha tocat amb referents de l’estil com Julián Sánchez, Iván González, Álex Reviriego, Don Malfon o Vasco Trilla.

L’entrada és lliure fins que es complete l’aforament.

error: Content is protected !!