El Teatre Principal de Castelló estrena el mes de febrer amb la comèdia ‘Hechos y faltas’

El Teatre Principal de Castelló estrena el mes de febrer amb la comèdia ‘Hechos y faltas’

  • Protagonitzada per Jorge Sanz, Ángeles Martín i Gonzalo Hermoso, l’obra es representa el dissabte, 3 de febrer, a les 19 h. la comèdia Hechos y faltas al Teatre Principal de Castelló. 
  • El Museu de Belles Arts inaugura l’exposició de l’artista argentí, establit a Castelló, Pablo d’Antoni

Hechos y faltas és la versió teatral del llibre inspirat en fets reals The Life of a Fact, de John D’Agata i Jim Fing. L’octubre de 2018 es va estrenar a Broadway la versió teatral realitzada per Jeremy Kareken, David Murrell i Gordon Farrell. Des de llavors, s’han realitzat altres produccions a Austràlia, França, Hongria, Alemanya o Singapur.

La versió espanyola que es presenta este cap de setmana a Castelló de la Plana està dirigida per Bernabé Rico i protagonitzada per Jorge Sanz, Ángeles Martín i Gonzalo Hermoso. 

La peça conta la història d’un prestigiós autor, John D’Agata, interpretat per Jorge Sanz, que ha escrit una crònica sobre la taxa de suïcidis a Las Vegas per a una de les millors revistes del país. Emily, la seua redactora cap, encarrega al becari Jim Fingal la verificació de fets de l’escrit, però prompte es troba amb un ‘xicotet’ problema: una gran part se’ls ha inventat. 

El que comença com un treball més, prompte es convertirà en una hilarant història sobre els límits que separen la llibertat narrativa de la ficció i el debat existent sobre les notícies falses, hui conegudes com a fake news.

Este espectacle forma part de l’abonament cultural d’hivern del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes per a esta representació tenen un preu de 3 a 20 euros i poden adquirir-se en taquilla o en la web de l’IVC.

Cal recordar que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o de l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar fins al 50 %. 

Pablo D’Antoni, al Museu de Belles Arts de Castelló 

D’altra banda, el Museu de Belles Arts de Castelló inaugura el divendres 2 de febrer, a les 19.00 hores, l’exposició de l’artista argentí Pablo D’Antoni, establit a Castelló de la Plana.

La sala vestíbul del Museu exposa esta mostra que recull tres grups d’obres de l’artista: la sèrie Gris, formada per fons minimalistes amb figures, vaixells o cotxes;  la sèrie les Mediumtures, composta per miniatures mitjanes apaïsades amb comentaris al voltant de la història de l’art i, finalment, la sèrie de fenòmens migratoris, en la qual l’artista posa especialment el focus d’atenció en La Bèstia, un tren de càrrega que porta immigrants centreamericans per a arribar a la frontera nord-americana a la recerca de noves oportunitats. 

L’exposició es podrà visitar fins al 17 de març amb entrada lliure.

error: Content is protected !!