L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches ‘Sorora’, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina

L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches ‘Sorora’, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina

  • És la quinta producció de la companyia Danseu-vos d’Elx, que es podrà veure este dissabte 3 de febrer, a les 20.30 hores
  • S’emmarca dins del cicle ‘Des d’ací’ amb el qual l’IVC aposta pel talent d’artistes i companyies vinculades a la província d’Alacant

El Teatre Arniches oferix este cap de setmana Sorora, un espectacle de dansa contemporània en clau femenina presentat per la companyia il·licitana Danseu-vos. Tindrà lloc este dissabte, 3 de febrer, a les 20.30 hores.

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) manté així el seu compromís amb els professionals valencians i estén al llarg de l’any la programació del cicle ‘Des d’ací’, que anteriorment es concentrava el mes de juny, que està dedicat a artistes o companyies vinculades a la província d’Alacant. 

La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha mostrat la seua satisfacció per “poder oferir al públic alacantí el treball de Danseu-vos que, sense dubte, és una de les companyies amb més projecció de la dansa contemporània valenciana”.

Carol Caparrós, María Serrano i María Teresa Antón són les intèrprets de Sorora, que dirigix Raquel Linares qui, a més de ballarina i coreògrafa, és l’alma mater de Danseu-vos, companyia professional de dansa amb residència a l’Escorxador d’Elx des de 2016.  A més, la música original de la peça és d’Anabel García, vocalista de la reconeguda banda alacantina Mailers. 

Sorora és una peça sobre dones que se secunden sense deixar-se caure, que es donen la mà sense haver de salvar-se, que es diuen sense imposar-se. Parla de la importància d’estar juntes, o de simplement estar. 

En paraules de Raquel Linares, “és una proposta molt honesta, en què tres dones ens porten a través del moviment a la realitat i la importància de sostindre’s les unes a les altres. És una peça molt especial per a mi, no conta la meua història, contem la història de moltes dones des del cos i el text”. 

error: Content is protected !!