La comèdia ‘Maria Luisa’ al Teatre Principal de València

La comèdia ‘Maria Luisa’ al Teatre Principal de València

  • La producció de LaZona i Teatro de la Abadía es podrà veure del 2 al 4 de febrer
  • Es tracta d’una comèdia sobre la soledat, la vellesa i els difusos límits entre la realitat i la imaginació, escrita i dirigida per Juan Mayorga
     

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta este cap de setmana al Teatre Principal de València l’obra María Luisa, escrita i dirigida per Juan Mayorga.

Es tracta d’una comèdia sobre la soledat, la vellesa i els difusos límits entre la realitat i la imaginació, produïda per LaZona i Teatro de la Abadía, que es podrà veure del 2 al 4 de febrer en l’escenari valencià.

Amb esta obra recentment escrita, Juan Mayorga debuta en La Abadía després d’assumir la direcció artística d’este centre d’estudis i creació escènica. Lola Casamayor, Juan Codina, Paco Ochoa, Juan Paños, Marisol Rolandi, Juan Vinuesa es posen a les seues mans per a donar vida a Maria Luisa i a la resta de personatges de l’obra.

María Luisa és una senyora entrada en anys que viu sola, independent, i que disfruta de la vida. Una conversa casual amb el porter de la casa és el detonant per a una successió d’escenes que, amb molt d’humor i un to entranyable, ens permeten descobrir de prop el món d’esta curiosa senyora; el seu pis, els seus desplaçaments en transport públic per la ciutat, la seua ronda per la porta d’un saló de ball o les converses telefòniques amb la seua amiga Angelines.

error: Content is protected !!