Es presenta l’espectacle ‘Don Roberto’ al Teatre Rialto

Es presenta l’espectacle ‘Don Roberto’ al Teatre Rialto

L’obra, escrita i dirigida per Roberto Hoyo, està interpretada per Toni Misó, Tania Fortea i el mateix Roberto Hoyo

  • Es podrà veure del 9 al 12 de maig dins del Cicle de Companyies Valencianes programat durant este trimestre

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta l’obra Don Roberto, de Roberto Hoyo, que es podrà veure del 9 al 12 de maig al Teatre Rialto.

Don Roberto es presenta com la tercera peça de la trilogia de Leamok, coneguda per adaptar clàssics de manera lliure i portar la seua essència al segle XXI. Després d’El Lazarillo de Tormes (Lázaro) i Hamlet (Hanle), Roberto Hoyo s’obsessiona amb la figura del Don Joan, comença a creure que ell és l’únic que pot actualitzar al personatge sent fidel a la seua essència.

En la tercera producció de Leamok la lluita de l’artista és l’eix vertebrador. En esta versió el personatge protagonista és el mateix Roberto Hoyo, a través del qual es canalitza la donjoania. La història conta com este aconseguirà l’èxit en la seua vida, com arribarà a un alt nivell d’influència en este país.

Els actors Toni Misó i Tania Fortea compartixen escenari en Don Roberto amb el protagonista, que és el mateix autor i director de l’obra.

La música en directe de Lacruz, l’escenografia de Luís Crespo, la il·luminació d’FJ Giménez i les projeccions complementen l’escena i situen l’espectador en cada espai i personatge amb els quals Roberto es troba en escena.

Paral·lelament a la creació de l’espectacle, l’equip de Leamok treballa en un projecte per a xarxes socials anomenat PlayLab. En este projecte Roberto treballa amb actors per a presentar al personatge de l’obra, mostrar les entranyes del sector, causar polèmica i reflexionar sobre la professió.

error: Content is protected !!