INVESTIGADORS DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PARTICIPEN A PARÍS EN L’EXPOSICIÓ ‘EUROPA ENTERPRISE’

La Cité Internationale des Arts de París acollirà fins a l’11 de desembre l’exposició col·lectiva ‘Europa Enterprise’, que s’inscriu entre les activitats del projecte europeu Horizon 2020 ‘Trans-Making’, un programa de recerca compartida de quatre anys de duració –en el qual participen quasi 40 investigadores i investigadors de diferents facultats de la Universitat de València. L’objectiu d’aquest projecte és reforçar les capacitats de recerca, mitjançant l’intercanvi de coneixements, competències i experiències, entre socis acadèmics i no acadèmics d’Europa i de països tercers, per a crear narratives alternatives per a la renovació social, econòmica i democràtica.

L’exposició inclou un total de 25 artistes de sis països. La participació valenciana està formada pels les obres i els autors següents, tots docents i investigadors a la Universitat de València: ‘Cartografía de los sentimientos y pensamientos’, collage intervingut de María Amparo Alonso-Sanz, ‘Cartas y desórdenes LGTBI en París’, cartes postals de Ricard Huerta, ‘El banquete de los bienes (culturales) comunes’, peça audiovisual de Raúl de Arriba i María Vidagañ, i ‘Una deriva en El Cairo’, cianotípies de Raúl Abeledo i Eva Máñez. Raúl Abeledo és, a més, el coordinador de l’equip valencià de Trans-Making.

L’exposició Europa Enterprise està comissariada per Danijela  Dugandžić i Jelena Petrović, de l’Associació per a la Cultura i l’Art CRVENA (Sarajevo, Bòsnia). La seua producció té la col·laboració de Relais  Culture Europe, coordinadors del projecte Trans-making, i la Cité internationale des arts. A través d’aquesta col·laboració s’ha iniciat, a més, el primer programa de residència feminista per a artistes i comissaris postiugoslaus CITÉ ROUGE.

L’exposició es complementa amb un programa d’esdeveniments, visites guiades, performances i podcasts. Més informació de l’exposició a través d’aquest enllaç.

error: Content is protected !!