Jornada ‘Emergent-Cies’ emmarcada en el Circuit Cultural

Jornada ‘Emergent-Cies’ emmarcada en el Circuit Cultural

El propòsit és presentar als programadors del Circuit alguns dels treballs emergents de companyies jóvens i grups valencians

  • La reunió ha tingut lloc al Teatre Auditori la Vila Joiosa

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), ha realitzat la jornada de nous llenguatges escènics ‘Emergent-Cies’, emmarcada en les activitats del Circuit Cultural Valencià.

Amb este esdeveniment, que ha tingut lloc al Teatre Auditori la Vila Joiosa, l’IVC pretén presentar als programadors del Circuit alguns dels treballs emergents de les companyies noves i jóvens i els grups valencians.

En la jornada de treball han participat el director general de l’IVC, Abel Guarinos; l’alcalde de la Vila Joiosa, Marcos Zaragoza, i la regidora de Cultura de la localitat, Marisa Mingot.

Durant el matí s’han presentat quatre propostes: l’espectacle teatral ‘Laila’, de Juno Producciones; la producció de dansa ‘L’última i mon anem’, de la companyia Marxa Maxo; la música de ‘Mala’, i la proposta de circ ‘Límit’, de la companyia María Andrés.

El Circuit Cultural Valencià és un projecte de l’Institut Valencià de Cultura compartit amb 90 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana i les universitats d’Alacant i Jaume I de Castelló, amb la intenció de presentar amb regularitat obres professionals de teatre, dansa, circ, concerts i projeccions audiovisuals de qualitat i descentralitzades.

error: Content is protected !!