«La Clau del Vent» Un espectacle audiovisual amb fotografies de Xavier Mollà a l’IVAM CADA ALCOI

El pròxim dimecres 29 de desembre a les 19:30 h, concert audiovisual amb fagot, veu i fotografia, en directe.

Un espectacle que combina música i fotografia. La música de fagot interpretada per Vicent Mascarell i les veus de Pilar Algarra i Emilio Garrido es fondran sincronitzades amb les fotografies de Xavier Mollà 

A la Sala d’actes de l’IVAM CADA ALCOI, al carrer Rigoberto Albors, l’entrada és lliure. ‘La Clau del Vent’ és un projecte seleccionat en la convocatòria “Cultura Online #CMCVaCasa” del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. La Clau del Vent és un projecte audiovisual en què imatge, música i veu es fonen en un discurs en el qual la nostra societat actual i el nostre entorn són els principals protagonistes.

La magnífica adaptació al fagot que fa Vicent Mascarell del repertori musical, sobradament conegut al món concertístic, imprimeix una contundent personalitat al projecte, i les fotografies de Xavier Mollà ens revelen, a cada peça musical, les seues inquietuds quan observa el que està passant al món que ens ha tocat viure i a la gent que l’habita. 

El concert té dues parts: la primera aborda l’entorn i paisatge, i la segona l’ésser humà, però per a l’espectador és un concert continuat en què no hi ha descansos. ‘La clau del vent’ està pensat per a ser interpretat en directe. A l’escenari, s’hi troben música, imatge i veu; tots perfectament sincronitzats.
error: Content is protected !!