La Fundació Baleària inaugura l’agenda cultural del 2022 amb diferents exposicions

La naviera comença l’any nou amb quatre exposicions que es podran visitar, durant tot el mes de gener, a les Llonges de la Cultura.


Canyissos
Del 7 al 30 de gener – 
Torre dels Ducs de Medinaceli, El Verger
Mostra col·lectiva que reuneix 53 artistes balears, valencians i gallecs.El nexe d’unió d’aquesta exposició no és un tema, és la base de totes les obres: el canyís. Aquesta meravellosa fusta, gastada per les inclemències dels anys i del temps, que ara com tocada per una làmpada màgica cobra nova vida omplint els espais de color.  

Ramón Company – “Labyrinthus”
Del 8 al 30 de gener – 
Casa de Cultura de Pedreguer
Sovint trobar la sortida no és una empresa senzilla. La nostra societat està immersa en la recerca a multitud de respostes, que planteja interrogants en un món convuls i en moltes ocasions deshumanitzat. Aquest recull d’obres, qüestiona precisament, la dificultat per trobar-ne la sortida a aquests caminals intrincats. 

Amparo Sard – “Plàstic”
Del 8 al 30 de gener – 
Torre del Rellotge, Ondara
“Plàstic” és una instal·lació de gran format realitzada en plàstic reciclat. Un autoretrat fragmentat de l’artista que intenta ser recompost de forma artificiosa per crear allò que ella anomena “La tensió que posa el pes de la veritat.

L’Art a la Marina Alta
Del 8 al 30 de gener – 
Taller Turia, Els Magazinos
El Calendari 2021 de l´Institut d´Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA) ha reunit de manera excepcional a 24 artistes contemporanis com a homenatge a la variada creació artística de la comarca. Art valencià en estat pur.

error: Content is protected !!