‘LA MORT I LA DONZELLA’ INICIA UNA GIRA PER TOTA ESPANYA

Aquesta producció de l’IVC ha obtingut tres premis Max i sis premis de les Arts Escèniques Valencianes

La gira s’allargarà fins al mes de gener de 2023

La producció de l’Institut Valencià de Cultura ‘La mort i la donzella’ inicia aquests dies una gira que s’allargarà fins al mes de gener de 2023 durant la qual es representarà en una trentena de poblacions diferents.

L’espectacle va obtindre tres guardons als Premis Max 2021: al millor espectacle de dansa, a la millor direcció coreogràfica i a la millor il·luminació, i en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021 va obtindre sis guardons: a la millor direcció coreogràfica, a la millor il·luminació, a la millor escenografia, a la millor música, al millor ballarí i a la millor ballarina.

L’espectacle també ha sigut seleccionat dins del catàleg Danza a Escena de la Xarxa de Teatres Públics. I la passada setmana al Teatre Arniches d’Alacant es va estrenar el documental ‘Intramurs’ sobre el procés de creació de ‘La mort i la donzella’, dirigit per Rafa Molés i Pepe Andreu.

‘La mort i la donzella’ té coreografia i direcció de la il·licitana Asun Noales, una de les més destacades figures de la dansa actual. Es va estrenar a Elx l’1 d’octubre de 2020 i també es va representar al Teatre Rialto de València i al Principal de Castelló.

La gira va començar la passada setmana a Pozuelo de Alarcón i posteriorment es va representar al Teatre Principal d’Alacant. Altres teatres que visitarà l’espectacle són el Teatre Echegaray d’Ontinyent, el Gran Teatre d’Alzira, el Teatre Auditori Municipal d’Aldaia, el Teatre de Leganés, el Gran Teatre d’Elx, el TNT de Terrassa, el Teatre de Baracaldo, el Teatre d’Albacete, el Teatre Chapí de Villena, i també es podrà veure a les poblacions de Pamplona, Ciudad Real, Tenerife, Palma de Mallorca, Gijón, Màlaga, Múrcia, la Comunitat de Madrid, Palència, Medina del Campo, Còrdova i, per a tancar la gira, la companyia actuarà al Mercat de les Flors de Barcelona.

error: Content is protected !!