LA NAU GRAN DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA OBRI LA MATRÍCULA A MÉS DE 70 CURSOS MONOGRÀFICS

LA NAU GRAN DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA OBRI LA MATRÍCULA A MÉS DE 70 CURSOS MONOGRÀFICS

La Nau Gran, el programa universitari per a majors de la Universitat de València, ha obert la matrícula per a La Nau Gran en Obert, uns cursos monogràfics que s’imparteixen als diferents campus universitaris i a altres espais. En total, s’ofereixen més de 70 cursos presencials: 50 a Blasco Ibáñez, 15 a Tarongers, 2 a Burjassot i 6 a altres localitzacions, amb l’objectiu d’oferir formació al llarg de tota la vida des de l’experiència universitària a la societat en general.

L’oferta és molt diversa i engloba les diferents ciències i disciplines que la Universitat té als distints campus i impartida pels seus docents. A Blasco Ibáñez s’ofereixen cursos de cinema (la seua relació amb les arts plàstiques, el paper de les dones al cinema, el cinema japonès i el kabuki…), claus per a entendre la història, la història de l’art, els nous populismes, la desinformació i diversos mòduls per a endinsar-se en la psicologia, l’educació inclusiva i fins i tot en l’obra de pensadors com Kant o Freud.

Al campus dels Tarongers l’oferta aplega cursos relacionats amb les ciències socials: constitucionalisme, sistemes polítics, política exterior o situacions sociolingüístiques, i també destaca la formació per a millorar el potencial personal a través de l’escriptura, la intel·ligència artificial o l’aprenentatge interactiu i l’òpera, entre molts altres.

A Burjassot els cursos es concentren en el coneixement de la ciència química per a canviar la humanitat i millorar el nostre dia a dia. I, pel que fa als altres espais universitaris, les propostes són molt diverses: des de com visitar museus a la ciutat aprofitant el potencial d’un taller fotogràfic fins al coneixement d’enclavaments privilegiats, com un curs per a conèixer el Jardí Botànic de la Universitat de València destinat a entendre la rellevància de les plantes en un context d’emergència climàtica, o un taller monogràfic per a conèixer de la mà de professors universitaris la Serra d’Irta, parc natural des de 2002.

La gran majoria de cursos són impartits per docents de la Universitat de València: en total, uns 80 docents de diferents departaments de la institució. Entre el professorat destaquen: Jesús Alcolea, de Filosofia, Pilar Rueda, de Matemàtiques, Artemi Cerdà, de Geografia, Ana Botella, de Magisteri, o Ángel Latorre, de Psicologia.

La duració dels cursos és variada, de 10 a 50 hores, i la matrícula es pot efectuar fins a l’inici del curs en qüestió a través d’aquest enllaç

L’alumnat dels diferents itineraris de La Nau Gran poden convalidar aquests cursos per crèdits de lliure elecció.

error: Content is protected !!