“La primera, a casa” de Júlia Salom Úbeda a la Sala d’Exposicions Paulino Peris Guerola de Carcaixent

“La primera, a casa” de Júlia Salom Úbeda a la Sala d’Exposicions Paulino Peris Guerola de Carcaixent

El pròxim dijous 16 de maig, a les 18h, s’inaugurarà a la sala d’exposicions Paulino Peris Guerola de Carcaixent l’exposició La primera, a casa, de l’artista Júlia Salom Úbeda. 

Comissariada per les catedràtiques de la Universitat Politècnica de València Natividad Navalón i Teresa Cháfer, i per el professor i director artístic de la galeria Espai Nivi de Castelló Alejandro Mañas, l’exposició presenta el seu treball més recent Una última i a casa, un llibre d’artista sobre el que queda quan marxem del lloc que pensàvem que era nostre. Un recorregut per la ciutat vista a través dels ulls dels qui ja no hi viuen però que l’han estimat i habita durant un temps. És la visió dels altres a través de l’artista amb un toc d’humor i, sorprenentment, optimisme.

El que ens queda ara a les mans és el llibre, el resultat final, però el que importa és com hem arribat a ell. Igual que per entendre qui som, un tema recurrent en la trajectòria de l’artista, hem d’entendre el camí, per entendre la proposta que s’exposa hem d’entendre el procés que s’ha seguit per aconseguir-la. És per això que a la mostra trobarem no sols les serigrafies que composen el llibre sinó també esbossos i fotolits que ens ajuden a entendre el procés de treball i apropar l’art i el procés creatiu a totes les persones, grans i menudes, tinguen o no relació amb l’art.

La mostra estarà disponible fins al divendres 24 de maig a la sala d’exposicions Paulino Peris Guerola de Carcaixent (c/ Sant Llorenç 1) de 18h a 20h i dissabte i diumenge també de 11h a 13h.

error: Content is protected !!