L’Ajuntament de València concedix 25 premis de Residències Artístiques i Culturals per a joves 2023

L’Ajuntament de València concedix 25 premis de Residències Artístiques i Culturals per a joves 2023

Els 25 guardonats obtenen una ajuda de 3.000 euros per a desenvolupar el projecte

Al programa s’han presentat 74 propostes per a optar a la subvenció municipal

El consistori facilitarà als artistes guardonats un lloc en Espai Jove, durant tres mesos, perquè desenvolupen el seu projecte

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat concedir 25 premis del programa de Residències Artístiques i Culturals per a joves 2023, dotat amb un import global de 75.000 euros. Este programa de la Regidoria de Família, Joventut i Infància permet beneficiar fins a 25 persones o col·lectius amb una ajuda de 3.000 euros cadascun per a desenvolupar el projecte.

Al programa s’han presentat 74 propostes per a optar a la subvenció municipal, però només l’aconseguixen les 25 que obtenen major puntuació. Els projectes que es presenten han d’estar dins de l’àmbit artístic en tots els seus vessants com són les arts visuals, plàstiques, escèniques, cinema, música, fotografia, entre d’altres.

Els 25 guardonats de l’edició 2023 del programa de Residències Artístiques i Culturals són: Mil maneras de morir, mil maneras de sentirme viva; 180º ¿Una utopía?; La voz de la guitarra; Hijos de los lobos; La libertad se toma; Tragedia con filtros o no hay nada más sádico que la perfección; No queda espacio en la memoria; València no s’acaba ací; Ljubljanica; He besado pocas bocas; Sociedad hidráulica; La hora blanca. Poesía plástica; El menu de la ciutat rural; Diàlegs interseccionals; Datapolis; Ejecutar la palabra: Subvirtiendo las puertas de la percepción; Tiempos difíciles; Anem a vore; Dj Booth Valencia; Daniel ponce – Tocando el límite; Musicart; Llevaplats, Identitat i gastronomia valenciana adaptada als nous temps; Veus cordes; De la caiguda un ofici inevitable. Mai t’he vist a una piscina II; i Liminal.

D’altra banda, la Regidoria facilitarà als artistes seleccionats un lloc en Espai Jove VLC, o espais municipals afins, segons la disponibilitat i sobre la base de la procedència dels projectes presentats i a la demanda de necessitats d’espais realitzades en estos. Esta cessió es realitzarà durant un màxim de tres mesos, on les persones seleccionades podran desenvolupar el projecte premiat.

error: Content is protected !!