L’Ajuntament de València obri el termini per a participar en la beca Velázquez 2024-2025

L’Ajuntament de València obri el termini per a participar en la beca Velázquez 2024-2025

• La beca Velázquez es podrà sol·licitar fins al 13 de maig, inclusivament

  • Podeu presentar les sol·licituds en la seu electrònica de l’Ajuntament fins al 13 de maig, inclusivament
  • Poden participar aquelles persones d’entre 18 i 40 anys que puguen acreditar, com a mínim, un any de residència en la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament ja ha obert el termini per a participar en la beca Velázquez 2024-2025, beca que esta convocatòria estarà dotada d’un total de 16.000 euros. Les sol·licituds de participació es podran presentar en la seu electrònica de l’Ajuntament fins al 13 de maig, inclusivament.

Amb esta subvenció, l’Ajuntament pretén donar suport a la formació d’artistes joves de la Comunitat Valenciana en la institució cultural Casa de Velázquez de Madrid. D’esta manera, es podrà gaudir de la beca durant un curs acadèmic, que començarà des del moment en què s’admeta la beca fins al 31 de juliol de 2025.

Podran presentar-se aquelles persones d’entre 18 i 40 anys que puguen acreditar el seu empadronament en la Comunitat Valenciana amb, com a mínim, un any d’antiguitat. A més, aquelles persones que participen no podran tindre deutes pendents amb l’Ajuntament, igual que no podran haver participat en més de cinc edicions anteriors d’esta beca.

Per tant, en tots els casos, s’haurà de presentar com a documentació en la seu electrònica de l’Ajuntament el DNI, passaport o NIE; la documentació que acredite, com a mínim, un any de residència; el certificat en vigor de l’Agència Tributària i de la Tresoreria de la Seguretat Social, que certifique trobar-se al corrent de les obligacions tributàries i l’autorització per a obtindre l’informe del Servici de Gestió d’Emissions i Recaptació, que acredite no tindre deutes amb l’Ajuntament.

A més, s’haurà d’enviar una carta de motivació, on el candidat explique les raons que en motiven la presentació, juntament amb una memòria del projecte, per a explicar quins treballs pretenen realitzar amb esta beca. Finalment, s’haurà d’adjuntar el currículum, que haurà d’aportar una còpia d’aquells documents que justifiquen l’obra artística.

Podeu accedir a la informació completa a través de la seu electrònica.

error: Content is protected !!