L’ARNICHES UNA REFLEXIÓ SOBRE EL DRAMA ALIÉ I UNA FUNCIÓ PROHIBIDA PER ALS ADULTS

‘Turistas’ és l’obra de Marina Seresesky en què una parella continua les seues vacances a la platja mentre la mar els escup un cadàver

El diumenge l’Arniches s’obri només per als xiquets, que gaudiran sense adults de ‘Prometeu’ d’Agrupación Señor Serrano

Cultura de la Generalitat ofereix en el Teatre Arniches dues impactants experiències teatrals de la mà de Meridional i Agrupación Señor Serrano.

El divendres 11 de març a les 20.30 hores, Chani Martín i Pepa Zaragoza protagonitzen ‘Turistas’, una reflexió sobre com és possible mirar cap a un altre costat quan tenim el dolor o la desgràcia literalment als nostres peus. Marina Seresesky construeix aquesta història a partir d’una fotografia de Javier Bauluz en la qual dues persones continuen les seues vacances a la platja mentre jau un cadàver a pocs metres.

Seresesky, que ha destacat en la direcció amb pel·lícules com ‘La puerta abierta’, s’estrena com a dramaturga amb aquest text que dirigeix Álvaro Lavín.

El diumenge 13 en la sessió matinal de Som Menuts, a les 12 hores, Agrupación Señor Serrano presenta ‘Prometeu’, un espectacle molt especial en el qual explica als xiquets i xiquetes el mite de Prometeu, a través de figures de Lego amb una càmera de vídeo en directe i recursos en línia. Una visió crítica i disruptiva d’Àlex Serrano i Pau Palacios, que va obtindre el Premi FETEN 2021 a la millor proposta original i innovadora.

Una altra de les particularitats de ‘Prometeu’ és que és únicament per a un aforament reduït de xiquetes i xiquets a partir de 6 anys, ja que durant els cinquanta minuts que dura la funció no es permetrà l’accés a cap adult al pati de butaques. La delegada territorial de l’IVC, Alicia Garijo, s’ha mostrat satisfeta per continuar oferint propostes diferents i originals i ha dit: “Agrupación Señor Serrano és un projecte que creix espectacle a espectacle per la seua capacitat de continuar sorprenent tant pel contingut com per la manera d’exhibir-lo. En aquest cas fent que xiquets i xiquetes senten i desenvolupen el gust i el plaer de l’autonomia de ser espectadors”.

error: Content is protected !!