L’Auditori de Castelló rep el prestigiós pianista rus Grigory Sokolov amb obres de Bach, Chopin i Schumann

  • El músic és considerat com un dels millors pianistes de l’actualitat
  • El concert forma part de l’abonament d’hivern de l’Auditori de Castelló i tindrà lloc el dijous, 22 de febrer, a les 19.30 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta este dijous, 22 de febrer, a les 19.30 hores, el gran pianista rus Grigory Sokolov.

El prestigiós músic rus està immers en una gira internacional que recau a Castelló de la Plana amb un programa en què destaquen grans compositors com Bach, Chopin i Schumann. D’esta manera, el públic de l’Auditori de Castelló tindrà una nova oportunitat de gaudir amb el directe de Sokolov després de l’exitosa última visita realitzada l’abril de 2021.

En concret, el programa seleccionat per al concert en l’Auditori està encapçalat pels Quatre duets i la Partita núm. 2 de Bach, seguides de les Masurques op. 30 i op. 50 de Chopin, i amb les Escenes del bosc, de Schumann.

Sokolov és àmpliament reconegut com un dels millors pianistes de l’actualitat. Les interpretacions del pianista rus, que cobren vida amb una intensitat mística en la interpretació, sorgixen del coneixement profund de les obres del seu vast repertori.

Grigory Sokolov va nàixer en l’antiga Leningrad (Sant Petersburg) el 18 d’abril de 1950. Va començar a tocar el piano quan tenia cinc anys i, dos anys després, va començar els estudis en el Conservatori de Leningrad. El talent prodigiós de Sokolov va ser reconegut en 1966 quan, amb 16 anys, va guanyar el primer premi i la medalla d’or en el Concurs Internacional de Piano Txaikovski a Moscou, que es va convertir en el pianista més jove a rebre’l.

error: Content is protected !!