‘Les Troianes. Fucking Nowhere’ al Teatre Principal de Castelló

‘Les Troianes. Fucking Nowhere’ al Teatre Principal de Castelló

L’obra, a partir del clàssic d’Eurípides, està dirigida per Santiago Sánchez i escrita per Josi Alvarado

  • Les representacions es podran veure el dissabte, 23 de març, i el diumenge, 24 de març, a les 19.00 hores

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta este dissabte, 23 de març, i el diumenge 24, a les 19.00 hores, l’obra Les Troianes. Fucking Nowhere, al Teatre Principal de Castelló.

L’última producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura és un cant d’esperança cap a la pau i la humanitat en la qual es juga en dos nivells temporals: d’una banda, parla de la guerra en l’actualitat i, d’altra, de la de Troia. És una obra que incomoda en les preguntes i sobretot dona veu a les víctimes de la guerra: la població civil i, especialment, a les dones i els seus fills.

El director de l’obra, Santiago Sánchez, ha destacat que Les Troianes. Fucking Nowhere convida a “reflexionar sobre com veiem els conflictes des de lluny si estem tots en el mateix vaixell; sobre com comencen les guerres quan es trenquen els ponts de comunicació; sobre la importància dels mitjans de comunicació i quina imatge ens presenta de les guerres i especialment sobre els qui són les víctimes reals de les guerres”.

Esta nova versió de Les Troianes manté l’esperit de l’original i l’acosta al present amb una visió literària, plàstica i escènica colpidores.

L’espectacle compta amb un elenc d’actors i actrius de diferents generacions com: Marina Alegre, Resu Belmonte, Rebeca Izquierdo, Josep Manel Casany, Alberto Ángel Escartí, Juanki Fernández, Gemma Miralles, Candela Mora, Rebeca Valls i Pau Vercher.

Esta obra servix per a tancar l’abonament d’hivern del Teatre Principal de Castelló. Cal recordar que s’ha iniciat el període de renovació del nou abonament cultural corresponent al segon trimestre de 2024.

En la programació de primavera del Principal destaquen intèrprets com Malena Alterio, Aitana Sanchez Gijón, Pablo Rivero o clàssics com La Regenta o La importancia de llamarse Ernesto. A més, pel Principal veurem els projectes d’altres grans directors com Los gestos de Pablo Messiez o Casares-Camus: Una historia de amor de Mario Gas.

L’abonament general del Teatre Principal de Castelló per a primavera inclou huit grans espectacles amb preus que van des dels 30 als 100 euros depenent de la butaca triada. També hi ha un abonament reduït, amb 4 espectacles, a un preu de 50 euros. La renovació dels abonaments per al segon trimestre de 2024 va començar el 20 de març i les persones que vulguen abonar-se per primera vegada podran fer-ho des del dia 28.

error: Content is protected !!