L’Escalante proposa dansa, circ i Menut Teatre per a este mes de maig

L’Escalante proposa dansa, circ i Menut Teatre per a este mes de maig

  • ‘Boira’, ‘Fase. Four movements to the music of Steve Reich’, ‘ImPERFECT’, ‘POI’ i les obres de Menut Teatre són les propostes del projecte teatral de la Diputació de València per a les pròximes setmanes
  • Ribes Espai Cultural i el Teatre Principal s’omplin d’espectacles dirigits a la primera infància, la joventut i tota la família

L’Escalante, projecte teatral de la Diputació de València, convida a viure un mes de maig des del pati de butaques amb diversos espectacles de dansa, circ i multidisciplinaris dirigits al públic infantil, juvenil i familiar en Ribes Espai Cultural i el Teatre Principal de València.

La diputada provincial de Joventut i Teatres, Rocío Gil, ha apuntat que la 38a temporada “arriba a la seua final amb diverses propostes per a tots els gustos i edats que es posaran en escena al llarg dels pròxims caps de setmana, com les emmarcades en el cicle ‘Menut Teatre’, la producció pròpia ‘Boira’ o ‘ImPERFECT’, dirigida per la reconeguda Sol Picó en el Teatre Principal”.

Presència en 10 Sentidos

El teatre de la Diputació de València estarà present per segon any consecutiu en el Festival 10 Sentidos amb ‘Fase, four movements to the music of Steve Reich’ de la companyia Rosas, fundada per la coreògrafa belga Anne Teresa De Keersmaeker. Esta obra per a tots els públics va marcar un abans i un després en la dansa contemporània, i es va posar en escena el 4 de maig en el Teatre Principal.

Així mateix, la companyia mexicana Flores Teatro Danza arriba a Ribes Espai Cultural amb ‘Miedo come todo… sueños al vuelo’, una peça de dansa dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys que s’emmarca, a més, en el cicle ‘Menut Teatre’ i que es pujarà a l’escenari el 18 de maig a les 17.00 hores.

‘Menut Teatre’

A més de ‘Miedo come todo… sueños al vuelo’, l’emblemàtic cicle per a la primera infància de l’Escalante, ‘Menut Teatre’, torna este mes de maig amb dos propostes més. D’una banda, es podrà gdisfrutar de ‘Crassh Babies 2.0, una proposta de la companyia portuguesa We Tum Tum dirigida a bebés de 3 mesos a 5 anys que es posarà en escena el 25 de maig a les 17.00 i 18.15 hores en el Principal. Així mateix, en Ribes Espai Cultural es podrà disfrutar de l’espectacle multidisciplinari ‘Textures’ de La Curiosa amb un únic passe el 25 de maig a les 17.00 hores per a xiquets i xiquetes de fins a 2 anys.

Sol Picó arriba al Principal

La companyia La Baldufa arribava al Principal l’11 de maig amb ‘ImPERFECT’, guanyador del Premi a Millor Espectacle de Gran Format de FETEN de 2023 i dirigit per Sol Picó. Així, ‘ImPERFECT’, planteja a un públic a partir de 10 anys una reflexió sobre les pròpies limitacions, el descobriment de la bellesa no convencional i la cerca de les il·lusions.

‘POI’ i ‘Boira’, en Ribes Espai Cultural

Així mateix, Ribes Espai Cultural acull dos propostes: ‘Boira’, la tercera producció de l’Escalante d’esta temporada, que sorprendrà les famílies un cap de setmana més de la mà de MaQuinant Teatre amb un este espectacle immersiu que ha triomfat en la seua estrena i entre la comunitat escolar, que han esgotat les entrades; i l’espectacle de circ ‘POI’ de la companyia D’és Tro i dirigit per Guillem Vizcaíno, que proposa un viatge d’embolics i girs convidant al joc a tota la família.

error: Content is protected !!