L’ESCRIPTORA DOLORES REDONDO OBRI LA TROBADA D’ESCRIPTORS A LA BIBLIOTECA VALENCIANA EL 8 DE FEBRER

Altres autors que hi participen enguany són: Jovi Lozano-Seser, Elvira Cambrils, Lola Mascarell, Josep A. Fluixà, Beatriz Giménez de Ory, Gracia Jiménez, Pablo Auladell, Curro Cañete, Marcos Giralt Torrente i Ben Clark

L’autora de novel·la negra Dolores Redondo obrirà la Trobada d’Escriptors a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu el 8 de febrer a les 12.00 hores.

L’escriptora de la trilogia del Batzan, d’‘Et donaré tot això’ (guanyadora del Premi Planeta de 2016) i que està de promoció amb la seua última novel·la ‘Esperant el diluvi’, conversarà amb els alumnes dels instituts que participen en el cicle i amb el públic que s’acoste al monestir de Sant Miquel dels Reis.

La Trobada d’Escriptors de la Biblioteca Valenciana compta enguany amb onze autors i autores. A Dolores Redondo se suma Jovi Lozano-Seser (15 de febrer), Elvira Cambrils (22 de febrer), Lola Mascarell (8 de març), Josep A. Fluixà (22 de març), Beatriz Giménez de Ory (29 de març), Gracia Jiménez (5 d’abril), Pablo Auladell (19 d’abril), Curro Cañete (20 d’abril), Marcos Giralt Torrente (26 d’abril) i Ben Clark (3 de maig).

Les trobades són als matins, excepte amb Elvira Cambrils i Curro Cañete, que serà en horari de vesprada. En aquesta edició s’ha introduït aquesta novetat per a facilitar l’assistència de públic adult.

Des de fa vint-i-dos anys, se celebren aquestes trobades amb un formidable èxit d’assistència per part dels alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius, Batxillerat, Escola d’Adults, associacions culturals i clubs de lectura, que és per als qui està dirigida aquesta activitat, encara que està oberta a tots els ciutadans. De fet, en la selecció dels autors participen els centres escolars suggerint noms i títols amb els quals treballen durant el curs. La programació de l’activitat es realitza en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera, i forma part del Pla valencià per al llibre i la lectura de la Generalitat.

error: Content is protected !!