NITS D’AIELO i ART CONTINUA AMB l’ espectacle de percussió Synergein Project

Nits d’Aielo i Art no s’apaga! Seguim amb els sentits ben desperts!

Aquest diumenge 14 de novembre, 18’30 h. tenim una cita al l’Auditori Municipal d’Aielo de Malferit (entrada lliure fins completar aforament) per gaudir de tot un espectacle de percussió, amb els percussionistes Juanjo Llopico i l’aieloner Sisco Aparici.

Una de les peces interpretades serà una Estrena Mundial patrocinada per l’IVC.

Creat en el 2007, SYNERGEIN Project se centra en allunyar el pròxim desenvolupament del límit de la percussió a nivell musical, tècnic i pedagògic. Format per Sisco Aparici i Juanjo Llopico, percussionistes reconeguts pel seu prestigi, al costat de prometedors percussionistes joves formats en l’Acadèmia SYNERGEIN Project. El seu compromís amb la creació artística musical es reflecteix en el gran nombre de compositors actuals en els que han treballat.

SYNERGEIN Project aposta per introduir en la nostra societat accions sonores que conduïsquen a la reflexió davant la vida construint canals que desemboquen en noves formes artístiques. Aquesta reflexió és produïda per la necessària evolució del llenguatge artístic. Evolució en l’art, tant necessària com en tots els paràmetres de les nostres vides.

error: Content is protected !!