QUIQUE GONZÁLEZ ARRIBA ESTE DIVENDRES AL CLAUSTRE DE SAN MIGUEL DELS REIS AMB EL SEU GIRA 25 ANIVERSARI

El cicle ha penjat el cartell d’entrades esgotades per a tots els concerts.

El cicle, que uneix la música i el patrimoni,  emprén la seua recta final i culminarà el primer divendres de juny amb l’actuació de Mastodonte.

Quique González. Foto por Fernando Maquieira

La 4a edició de ‘A la llum de la lluna’, cicle organitzat per Cultura de la Generalitat a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, prossegueix la seua marxa este cap de setmana amb el concert de l’artista Quique Gómez.

El cantautor madrileny desplegarà el seu directe el divendres 26 de maig en l’històric claustre del monestir de San Miguel dels Reis per a repassar els temes de les seues dues dècades i mitja de reeixida i fructífera carrera musical.

Quique González és un dels noms imprescindibles de la història del rock and roll del nostre país. Des que va debutar en 1998 amb ‘Personal’ i després d’haver-li escrit eixe mateix any a Enrique Urquijo la ja mítica cançó ‘Aunque tú no lo sepas’, l’artista no ha parat de regalar al públic vertaderes joies de discos. El seu llibre d’estil és inconfusible, sempre assortit per la música d’arrel nord-americana honestament modulada en un castellà evocador, però el seu periple també ha admés símptomes de reinvenció com va demostrar eixa volta als orígens, des del pòsit de la maduresa, que va ser ‘Sur en el Valle’ (2021), secundat per Toni Brunet, Edu Olmedo, Jacob Reguilón i Alejandro “Boli” Climent, i amb les col·laboracions de César Pop, Kirmen Uribe i Carolina de Juan (Morgan). Un treball més pausat i acústic del que acostuma, i que en directe combinarà amb la seua faceta més elèctrica, sempre amb la inveterada solidesa de la seua banda.

Mastodonte tancarà el pròxim 2 de juny el cicle ‘A la llum de la lluna’ en el claustre del Monestir de San Miguel dels Reis. Un lloc únic per a gaudir de la música en directe en un espai patrimonial privilegiat. L’obertura de portes de tots els concerts serà a les 20.30  i les actuacions començaran a les 22.00 hores.

error: Content is protected !!