Teatre, música i l’humor de Ron Lalá al Teatre Principal de València

Teatre, música i l’humor de Ron Lalá al Teatre Principal de València

L’espectacle 4X4 es podrà veure del 26 al 28 de gener

La companyia oferix una retrospectiva essencial dels quatre espectacles que van definir el seu inimitable estil

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, porta el teatre, la música i l’humor de la companyia Ron Lalá al Teatre Principal de València amb l’espectacle 4X4.

L’obra es podrà veure del 26 al 28 de gener i amb esta producció la companyia Ron Lalá reviu els millors números dels seus inicis en una selecció de quatre peces dels seus quatre primers espectacles professionals. 

Es tracta d’un recorregut per les escenes essencials dels espectacles que la van consolidar com una de les companyies més premiades i aclamades per crítica i públic: Mi misterio del interiorMundo y finalTime al tiempo i Siglo de Oro, siglo de ahora

Amb una posada en escena senzilla, essencial i directa, envoltats per uns pocs elements i instruments musicals, l’equip actual de Ron Lalá oferix en escena una retrospectiva comprimida i essencial dels quatre espectacles que van definir el seu inimitable estil. 

Ron Lalá és una companyia de teatre i humor amb música en directe. Les seues obres proposen un treball col·lectiu en el qual els seus components combinen música i textos originals sobre diversos temes, des de l’actualitat a obres clàssiques de la literatura, amb un llenguatge escènic propi sovint basat en l’humor crític i satíric.

La companyia va consolidar la seua trajectòria gràcies a l’enorme suport del públic, de la crítica, els guardons i les gires nacionals i internacionals obtingudes per quatre espectacles estrenats en només set anys, de 2005 a 2012.

En els últims anys, la seua presència al Teatre Principal de València amb les obres Andanzas y entremeses de Juan Rana Villa Marte han resultat un gran èxit de públic.

error: Content is protected !!