BRODANT LA REVOLTA ARRIBA A LA POBLA DEL DUC AMB L’ARTISTA VISUAL LLUCI JUAN

La Pobla del Duc “Brodant la Revolta” acàrrec de l’Artista Visual Lluci Juan , quatre sessions on dones de La Pobla del Duc de diferents edats compartiran sabers manuals del brodar i experiències de vida.

Brodant la revolta és un projecte participatiu d’art contemporani que consisteix a eixir al carrer per brodar pancartes amb missatges feministes i de consciència de gènere. L’activitat del brodat ha estat assignada tradicionalment al gènere femení, ja siga en el nucli familiar -per cobrir les necessitat familiars- o en les primeres activitats remunerades, condicionant l’educació i el lloc de la dona en la societat. Però en aquest cas l’acció de brodar es fa en l’espai públic: mercats, places, parcs…

Un dels objectius és que a partir de l’activitat del brodat aquest projecte es convertisca en un lloc de reunió de dones de diverses generacions per tal que puguen compartir inquietuds. Les més grans tenen un gran coneixement del brodat i es senten atretes i valorades en veure que un grup de joves està realitzant aquesta activitat. Això les convida a seure i compartir la seua saviesa, alhora que s’interessen per allò que estan brodant. És aleshores quan les més joves expliquen el perquè d’aquesta activitat.

Dijous 11 de noviembre es presentaba el projecte al Saló de plens de l’Ajuntament de la Pobla del Duc i les properes sessions serán divedres 12 i 19 de noviembre al Mercat Municipal i dijouys 18 de desembre a les escoles, entre les 11 h. y les 13’30 h.

error: Content is protected !!