CULTURA PARTICIPA EN SPLASH SAGUNT – FESTIVAL DEL CÒMIC

•   Del 19 al 21 de novembre s’hi donen cita un total de 54 artistes i 31 estands

Splash Sagunt – Festival del Còmic tindrà lloc els pròxims dies 19, 20 i 21 de novembre al Casal Jove del Port de Sagunt i en aquesta edició participaran els autors i autores més destacats de la Comunitat i del panorama nacional. En total hi participaran 54 artistes i 31 estands, 5 dels quals pertanyen a l’espai d’autoeditats.

El festival està organitzat pel Departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, el Casal Jove de Sagunt i la Generalitat Valenciana a través del Pla valencià de foment del llibre i la lectura impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Aquest matí s’han reunit la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, i l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno.

Carmen Amoraga ha manifestat “la satisfacció per la recuperació de la presencialitat en un festival tan consolidat en el qual es donarà cita un públic familiar, que és la base per a augmentar l’índex lector al nostre territori. Splash és una iniciativa dins del Pla valencià del llibre i la lectura”.

Enguany, el festival comptarà amb alguns dels i les artistes més destacats, de l’àmbit tant autonòmic com nacional, com Magius, Juarma, Irene Márquez, Adrián Bago, Fernando Llor, David Martínez, Eneko, Yexus, Guillem Escriche, Paco Camallonga o José Fonollosa, entre molts altres. Els autors participaran en diverses activitats que permetran conéixer-los i relacionar-se amb el públic.

En la programació del festival s’inclouen xarrades, tallers, exposicions, estands, però també altres activitats culturals com ara actuacions musicals, monòlegs, taules redones, signatura de llibres, videojocs, recreacions històriques o projeccions de pel·lícules d’animació.

error: Content is protected !!