Convocada la III Biennal d’Art Jove en eràmica 2024 “Evarist Navarro”

El termini d’inscripció comença el 19 de febrer fins al 12 d’abril de 2024.

Les obres finalistes formaran part d’una exposició des del 4 de maig de 2023 fins al 4 de juny, en el MAOVA a Ontinyent (València).

PREMIS
S’entregaran premis a les especialitats:
A) De 8 a 12 anys. Primària. Premi de 250€
B) De 12 a 16 anys. Secundària. Formació Professional Bàsica. Premi de 350€
C)De 16 a 18 anys. Batxillerat. Premi de 450€

L’associació Al voltant del fang juntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent convoca la II Biennal d’Art Jove en ceràmica 2024 Evarist Navarro amb l’objectiu de fomentar la creació i innovació en ceràmica artística enfocada a un públic de 8 a 18 anys. La convocatòria tendeix com a referent l’obra de l’artista Evarist Navarro, entenent el fang com un material de fàcil mal·leabilitat, capaç de registrar gestos, expressions i superant el concepte de ceràmica com a artesania, presentant el fang com un material contemporani.

Podran participar, tant de manera individual com col·lectiva, persones de qualsevol país del món. La
convocatòria es presenta com una oportunitat per a grups escolars, intentant fomentar el fet ceràmic a les aules. És per això que les modalitats es presenten per currículum escolar. En cas de participacions col·lectives, el grup triarà un o una representant legal, podent ser aquest un adult, les dades del qual seran les que hauran de figurar en la sol·licitud d’inscripció.

Les obres que es presenten, hauran de ser originals i inèdites, no podran haver participat en altres
concursos i hauran d’estar fetes, en la seua major part, amb materials ceràmics.

MODALITATS
A) De 8 a 12 anys. Primària
B) De 12 a 16 anys. Secundària. Formació Professional Bàsica
C) De 16 a 18 anys. Batxillerat.

Les dimensions de les obres seran lliures, sent 180 cm com a mesura màxima que no es pot superar en qualsevol dels seus costats es inscripcions s’enviaran a l’email: alvoltatdelfang@gmail.com amb la següent documentació:
-PDF d’inscripció.
-Mínim de 2 Imatges de l’obra que es presenten la convocatòria.

És responsabilitat dels autors i les autores el trasllat de les obres fins al MAOVA (Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida) C/ Regall, 2 – Tel.: 96 291 13 73 ó 679 183 851 Horari de visites: De dimarts a dissabtes de 18 a 21 h. El lliurament podrà ser presencial o per enviament de correu, sent aquest sufragat pels participants. També es podrà acordar amb l’organització el lliurament de les obres seleccionades un punt de lliurament entre les poblacions de Lleida, Tarragona, Castelló de la Plana, València i Alcoi (Alacant).

error: Content is protected !!