EL RIALTO PRESENTA L’ESPECTACLE INTERDISCIPLINAR ‘AFORISMATS’ EN EL MARC DE L’ANY FUSTER

DFins al 29 de desembre a la Sala 7 de l’edifici Rialto

Un espectacle basat en els aforismes de Joan Fuster l’any del seu centenari

Fins al 29 de desembre, a la Sala 7 de l’edifici Rialto, a la plaça de l’Ajuntament de València, es representarà l’espectacle ‘Aforismats’, una producció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) que ret homenatge a la figura de Joan Fuster sobre la base dels seus aforismes i durant l’any del seu centenari.

‘Aforismats’ es va estrenar el mes de setembre a la Mostra de Mim de Sueca i és una manera contemporània i innovadora de tancar l’Any Fuster que hem celebrat durant tot el 2022.

Moguts per l’esperit irreverent i antidogmàtic de Joan Fuster, l’espectacle juga a barrejar els seus aforismes amb la música electrònica i les danses urbanes.

Una experiència sorprenent i mestissa creada per a espais no convencionals i de proximitat amb el públic que ja ha fet funcions per a escolars al Rialto, durant els mesos d’octubre i novembre, i també nombroses actuacions en diferents poblacions de tot el territori valencià de les quals tot el públic ha eixit ‘aforismat’.

Els intèrprets a la pista són Álvaro D. Río, ‘Tidra’, Àngel Lara, Victòria Mínguez, Inka Romaní i Silvia Sahuquillo, acompanyats en directe per la música, els textos i el dispositiu sonor de DJ Tusfer. La direcció coreogràfica ha estat a càrrec d’Inka Romaní.

Hi haurà funció els dies 21, 22, 26, 28 i 29 de desembre a les 19.00 hores a un preu únic de tres euros.

error: Content is protected !!