JORNADES IDENTITAT VALENCIANA I CULTURA VISUAL CONTEMPORÀNIA

Des de CREARI i la Unitat Mixta d’Investigació, la UPV EFÍMERE està organitzant les Jornades Identitat Valenciana i Cultura Visual Contemporània dins el projecte de recerca finançat per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital IDENTITART. La identitat valenciana a través de les arts i el disseny GV/2021/157.

Se celebrarà el 16 i 17 de desembre de 2021 en horari de vesprada al MuVIM. Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat. (València). Ja hem obert el termini per presentar comunicacions i el període d’inscripcions.

Tota la informació i inscripcions en la web https://www.uv.es/creari/identitart/jornades/

També se celebrarà una reunió de treball Periféricas. Estéticas Identitarias Ibéricas y Arte Contemporáneo. Dies 20 Y 21 de desembre de 2021. Amb la participació de Dr. José María Mesias Lema (Universidade da Coruña), Dra. Miren Vadillo (Universidad del País Vasco), Dra. M. Fátima Lambert (ESE. Instituto Politécnico do Porto) i Dr. Ricard Ramon (IP del projecte IDENTITART, Universitat de València)  Es pot participar també prèvia inscripció. https://www.uv.es/creari/identitart/seminario/

error: Content is protected !!