LA BIBLIOTECA VALENCIANA INICIA L’ANY AMB MÚSICA I NARRACIONS PER AL PÚBLIC INFANTIL

El grup Rodamons Teatre actua els dies 2, 3 i 4 de gener a l’església del monestir de Sant Miquel dels Reis

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu programa activitats infantils d’entreteniment, música i narracions per als dies 2, 3 i 4 de gener, a les 12 hores a l’església del monestir de Sant Miquel dels Reis. És gratuït i d’accés lliure fins a completar aforament.

Rodamons Teatre posa en escena ‘Romanceries’, un espectacle d’històries d’ahir i de hui, de música en directe i cançons i balls, dirigit al públic familiar, que convida a participar en una obra que et transporta pel món de la imaginació.

Rodamons és una companyia de música i teatre que des de l’any 1996 es dedica a la recollida i investigació de contes i músiques populars i tradicionals. A més, són creadors de narracions i cançons que s’acompanyen d’instruments antics i tradicionals. Les seues actuacions estan marcades per la didàctica i la comunicació intergeneracional, en què potencien la relació directa dels xiquets amb els adults.

Durant les vacances nadalenques romandrà oberta l’exposició temporal ‘Paraula de Carmen: Carmen Alborch, una vida compromesa’, composta per documents, discursos i fotografies que mostren el compromís de la intel·lectual per la defensa de la igualtat i la justícia social.

També es pot visitar l’exposició permanent de la Biblioteca Valenciana que aquest mes de desembre exhibeix un exemplar original de 1932 de ‘Les Normes de Castelló’, que van posar els fonaments de la normativa actual del valencià.

L’horari de visita és de dimarts a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, els dissabtes obri d’11 a 14 hores i els diumenges 25 de desembre i 1 de gener romandrà tancada.

error: Content is protected !!