LES ESCULTURES D’ELOI BIOSCA EXPOSADES A MUSEARI

Des de 17 d’abril de 2023 a MUSEARI exposa les seues escultures ELOI BIOSCA
Eloi Biosca ens manifesta: “Vull que les meves obres no es limitin a fer una apologia de la bellesa dels homes, sinó que també comuniquin sensacions. Que excitin per l’erotisme explícit que exhibeixen, però que també mostrin els anhels, els desigs, les pors, les inhibicions i els conflictes que hi ha implícits en escenes sensuals en què dos homes interactuen emocionalment. Inicialment vaig començar amb la fotografia i el vídeo, però en els darrers anys m’he centrat exclusivament en l’escultura. Si bé vaig començar amb tècniques tradicionals, les imatges que mostro ara provenen de les meves escultures digitals tridimensionals a través de les quals exploro les dues vies que m’apassionen: el modelat infogràfic a partir del treball al natural amb models, i la seva posterior impressió 3D”.
http://www.nus.cat
Instagram: @eloibiosca

error: Content is protected !!